Gepost op

Zomer voorbij… op naar Kerst!

En dan is toch ook voor ons de zomervakantie echt voorbij. En hoewel een mooie nazomer erg gewenst is, gaan wij ons focussen op Kerst. Als we het woord in onze omgeving uitspreken krijgen de meesten al spontaan kippenvel, maar wij kunnen niet wachten. Het is namelijk ons doel om ons product voor 24 december aan te kunnen bieden. Zodat jullie met een te gek kerstcadeau aan kunnen komen bij je zus,vriendinnen, moeder of schoonmoeder of wie dan ook!

Dat betekent dus dat de verpakking helemaal af moet zijn, labels ontworpen en gedrukt moeten worden, de producten zelf moeten dan gelabeld worden en daarna in de verpakking komen. We zijn goed op weg maar er is nog veel werk aan de winkel. We hebben gelukkig veel lieve mensen om ons heen die ons graag helpen. Hopelijk hebben ze binnenkort zin in een avondje handwerken!

Het allerallerallerspannendste is of ons product wel aanslaat. Of dat jullie het wel net zo leuk vinden als wij. Het kan volgens ons eigenlijk niet mis. De testers waren positief en zelfs onze kinderen zijn fan! En wij als moeders zijnde ook, want hoewel ze niet de doelgroep zijn, biedt ons product ook mogelijkheden voor onze kleine supporters 🙂

Als laatste nog een kleine #Durftevragen:  Wie van jullie heeft een vergunning van de gemeente voor een webshop? Laat het weten hieronder in de reacties!

Liefs van ons!

2 gedachten over “Zomer voorbij… op naar Kerst!

  1. Oehh spannend dames! Ik ben super benieuwd! Ik heb een webshop (die bijna opent, zit volgens mij in hetzelfde stadium!) maar geen vergunning van de gemeente. Volgens mij hoef je die alleen aan te vragen als je ook een winkel aan huis wilt openen…? Anders even checken bij de KvK, daar kunnen ze je vast helpen 🙂

    Ik kijk uit naar jullie product! Veel succes!

    1. Bedankt voor je tip Sylvia! We hebben de vraag uitstaan bij de gemeente, maar zullen zeker ook even navraag doen bij de Kvk! Succes met jouw webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.