Gepost op

Keuzes, keuzes, keuzes…

De vakantie loopt voor velen van ons weer ten einde. Voor ons betekent dat, dat we spijkers met koppen gaan slaan. Nu krijgen we regelmatig de vraag waar we allemaal mee bezig zijn en wat Bitches en Bubbels nou eigenlijk is? Nou we kunnen daar nog steeds geen heel duidelijk antwoord op geven, omdat we bezig zijn met het regelen van allerlei zaken.
Eén daarvan is ons “hoofdproduct”. En wat dat is… is nog heel even een verrassing. Wat we wel kunnen verklappen is dat het geen alcoholisch drankje is, maar dat het zeker te maken heeft met Bubbels!
We hebben inmiddels een leverancier gevonden met wie we in zee willen gaan. We hebben zelf het product getest en als ‘lekker’ ervaren.

Daarnaast hebben we al een aantal bekenden laten proeven van ons product. En hebben we de blogger achter Papa-zijn.nl uitgenodigd voor een smaaktest. Nu hoor ik je denken; Maar waarom hebben jullie een man laten testen? Nou,deze blogger heeft veel mama’s als volgers en laat dat nou precies onze doelgroep zijn.

Volgens hem is ons product erg aantrekkelijk, leuk en op meerdere manieren toepasbaar en zeker leuk voor zijn volgers. Nogmaals een bevestiging en de reactie waar we op hoopten. Dus we zetten onze plannen door. De komende tijd richten we ons op de verpakking. Gaan we deze zelf ontwerpen, of is er iemand die dit voor ons moet doen? En als het product compleet is, dan nog de promotie, regelgeving, transport etc…Genoeg stof om over na te denken dus.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Liefs!

P.s. Heb je vragen voor ons! Stel ze gerust 🙂

Eén gedachte over “Keuzes, keuzes, keuzes…

  1. Awesome article.Really looking forward to read more. Keep writing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.