Gepost op

Glass of class

Het is voor ons gevoel al veel te lang geleden dat we met elkaar afspraken om de plannen van Bitches & Bubbels’ toekomst met elkaar te bespreken. Op zich is een bevalling best een goede reden voor uitstel, maar we zijn inmiddels een Bitches & Bubbels baby rijker, dus des te groter de reden voor een date. Toen we op Facebook het evenement Picknick in the park tegenkwamen en bleek dat Lijn7 (de band waar we steevast met carnaval naar toe gaan) kwam optreden, was een datum snel geprikt. Dus vorig weekend zijn we naar het pittoreske Nuenen afgereisd. Het weer was heerlijk, het park prachtig en stond vol met: barretjes, foodtrucs, kinderattracties en een groot podium. We zochten snel een plekje om ons picknickkleed neer te leggen en installeerden ons. De koelbox werd geplunderd, de kinderen snelden naar de draaimolen en het nieuwste wondertje van 5,5 week oud kreeg ook een veilig plekje op het picknickkleed.
Tijd voor een eerste drankje, maar wat? De keuze was reuze. Uiteraard gingen wij op zoek naar…bubbels. Links en rechts zagen we al mensen met fancy witte flesjes lopen. Die wilden we testen. Al snel vonden we de hippe bus van Black&Bianco, waaruit de drankjes geserveerd werden. B&B, hm…waar kennen we deze naam van 😉
Er was een ruime keuze, zowel in wijn als bubbels, wij kozen voor een Limonsecco. Ook deze zat in zo’n elegant wit flesje en was heerlijk koel. Om ook de kleur te kunnen bekijken kozen wij voor een bekertje in plaats van een rietje.
De Limonsecco heeft een iets gelige prosecco-achtige kleur, maar ziet er absoluut niet chemisch uit. Met hoge verwachtingen namen we de eerste slok. En inderdaad, een heerlijk drankje met een hele subtiele bubbel. De limoensmaak was absoluut niet overheersend en zorgde echt voor verfrissing. Een echte aanrader voor op een zonnig terras, festival en ook uitermate geschikt voor thuis bij de borrel of bbq!
Na genoten te hebben van een aantal optredens, gingen we voor het tweede drankje, uiteraard weer van Black&Bianco. Ditmaal kwamen we terug met Red Ritz. Hetzelfde flesje, totaal ander drankje. Een drankje met rode bessen en bubbels. Waar de Limonsecco heerlijk verfrissend is, is de Red Ritz een stuk zoeter. Ook de kleur verschilt enorm. De Red Ritz heeft een mooie rood/ paarsachtige kleur. We maakten al snel een vergelijking met cassis, wat eigenlijk wil zeggen dat je het ontzettend makkelijk wegdrinkt en dat je niet in de gaten hebt dat je 5,9% alcohol wegtikt. Maar ook dit is een aanrader als je van zoet en uiteraard bubbels houdt.
Naast de Limonsecco en Red Ritz waren er nog meer soorten Prosecco. Helaas hebben we die niet meer kunnen proeven. Maar we zijn wel nieuwsgierig geworden naar dit leuke, hippe merk. Dus wie weet krijgt Black&Bianco nog een vervolg. Wil jij dit drankje ook een keer keuren, check dan www.blackandbianco.com voor de verkoopadressen.
Al met al hebben wij een enorm geslaagde middag gehad, evenals onze kids. Lekker weer, mooi evenement, lekkere drankjes en weer veel nieuwe ideeën voor Bitches & Bubbels, waaronder de start van een blog.
Heb jij nog tips voor ons? Welke bubbels moeten wij echt uitproberen? Jouw bubbels hier? Laat het ons weten in een reactie!
*WIN* Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar deze Limonsecco en Red Ritz? Wij geven vier setjes weg. Like onze facebookpagina, deel dit bericht en tag iemand met wie jij deze drankjes wil nuttigen OF laat hieronder een berichtje achter en misschien ben jij wel één van de gelukkige!  *** inmiddels is de actie gesloten***

2 gedachten over “Glass of class

  1. “One thing I would really like to say is before obtaining more pc memory, consider the machine in which it is installed. If your machine is definitely running Windows XP, for instance, a memory threshold is 3.25GB. The installation of in excess of this would basically constitute any waste. Make sure one’s mother board can handle the upgrade volume, as well. Good blog post.”

  2. Muchos Gracias for your blog article.Much thanks again. Want more.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.